’t Zusje

Voorgeschiedenis

Peter Smits is in 1998 gestart met een broodjeszaak in Uden. In de loop der jaren heeft deze zaak zich ontwikkeld tot een brasserie (de Baronie) en uiteindelijk tot een volwaardig restaurant, de Baron genaamd.

Een brand boven het restaurant in 2004 zorgde voor een tijdelijke sluiting, waardoor men tijd kreeg om na te denken over de vraag waar de gasten van Brasserie De Baron nu echt behoefte aan hadden, dus: wat is de vraag van onze gasten.

Concept

Men kwam erachter dat de gasten het moeilijk vonden om een keuze te maken, omdat de Baron een groot aanbod aan gerechten op de kaart had staan.

Daarom besloot men om de normale á la carte-kaart aan te passen naar tapas-formaat. Om dit te promoten is dit op de markt gezet met een vaste prijs onder de noemer “avondvullend genieten”. De combinatie van deze twee factoren bleek een schot in de roos.

 

Volg je dromen

CONTACTGEGEVENS


European Franchise Consultants
Hein van Baalen
info@europeanfranchiseconsultants.nl
+31(0)6-22995970
+31(0)76-5203252
Sociale netwerken